svētdiena, 2011. gada 15. maijs

Modernā klasika T&F Slack izpildījumā...

Šitas varētu aiziet pasaulē - klasika pilnīgi negaidītos krāsu salikumos. Akcents jau labs..principa nav svarīgi pie kā tu kaut ko tādu velc. Visi snīkeru ražotāji varētu pamācīties - cerams, ka jau mācās.


trešdiena, 2011. gada 4. maijs

v-neck burvība

       Tie saucamie v- neck krekliņi, jeb krekliņi ar V veida izgriezumu šogad kļūst aizvien populārāki. Pat urban pasaulītē hip hop makslinieki pedēja laikā ļoti ar to aizraujas - bet tā nav niekošanās, pat Lil Wayne ir aizrāvies...Hip hopā nedrīkstot teikt hop pirms nav pateikts hip hop, tad uz doto brīdi balti un melni v veida krekli ir baigais HIP.


           Tāds baigais plus ir tas, ka v neck tevi no malas padara garāku, pat pats Veins klipa vienkarsi izaug mūsu acu priekšā tik garš kā KļiČko. Tievākie var spiest uz gaišajiem toņiem, izskatīsies pēc Taisona vairak. Tiem, kam traucē Taisona slava, ir jaspiež uz tumšajiem toņiem vai svītrainajiem. Rūtainie krekli ar garajām rokam ir pagātne....V NECK ir atgriezies.

G star 27 Ls, G star 27 Ls
LRG 36 Ls, Marck Ecko cut & sew 25 Ls

take your canvas bags, take you canvas bags...

  Skatoties uz šiem brīnumiem šo pavasar, man nāk prātā dziesma "Take your canvas bags".
Penfield 50 Ls, ASOS 23 Ls
Firetrap 50 Ls , Jasport Heritage 47 Ls
         Kaut gan domāti ir parasti auduma maisiņi, bet tik un tā. Canvas bags - auduma somas - vot tas ir afigeķ ku stilīgi. Bija jau japienāk dienai, kad šīs bezformīgās auduma somas (mugursomas, pleca somas, somas, ko nest turot rokā) ar siksniņu nāks atpakaļ modē, nu, kā bumerangs pa pieri šajā pavasarī. Siksniņas, kuras aizdara ar dzelzs sprādzi,  kabatu aizklājēju maliņas ir no ādas, bet parējā soma ir no auduma - sanāca neliela definīcija šitām somām, piedodiet , ja variet.
           Gan jau katram jums ir bijušas tādas līdzīgas ādas somas skolas gados, kuras pēc tam sāka nomainīt parastās mugursomas  -  viss mainās. Tagad jau ir sajūtas tādas, ka nekas smukāks par šīm auduma skaistulēm nav. Tā dzīves atziņa ir tāda, ka neko nevajag mest ārā, ja arī tas liekas kaut kas tāds, kas, nu ,galīgi ir izgajis no modes.
            Tā kā nāk vasara un nelieli pargajieni, laivu izbraucieni, festivāli, tad ir īstais laiks uzraut plecos (vēlams abos) šo auduma somu un airēt chill jeb kā Ziedonis teiktu VIEGLI. Ievērtējiet , aptuvenās cenas zem bildēm.
ASOS 30 Ls, Penfield 75 Ls
Sandqvist 110 Ls, ASOS 35 Ls

ASOS 35 Ls, Penfield 50 Ls
Reclaimed Vintage 30 Ls, Mustard 42 Ls





otrdiena, 2011. gada 3. maijs

mūžīgi mūžos ANORAKS

        Šeit prezentētajos attēlos redzamas tās tendences, kas pavelk šinī pavasarī un vēsākajos vasaras vakaros, varbūt pat naktīs, kad jāklīst pa bruģa noklātu ielu vai aizaigušu smilts ceļu kaut kur kādā Latvijas nekurienes vietā. Tendences, kas pavelk ir pusgarš neta mētelis, neta jaka, varbūt to var saukt par anoraku - bet tas jau skan svešā mēlē tik - ok, jūs sapratāt. Tam ir kapuce vai arī augsta kakla daļa...iespējams ar jostu, kas jaku padara tievāku un varbūt arī tevi slaidāku, kā Jao Mins no ķīnas basketbola izlases, ..vēl visu jāaiztaisa ciet ar izteiktām koka pogām vai arī baltām aukliņām , kas izklaidīgi karājas. Vēl, ja jakas aizmugurē, apakšā ir tāds šķēlums, tad vispār ir ZO - melnā jaka to prezentē!Un ja pa krāsām, tad sākot no melnas, tumši zilas, gaiši zilas, brūnas un var beigt ar džinsu auduma jaku - vēlams tumšu - nu tiem tumšajiem vakariem par godu.
ASOS 45 Ls, ASOS 60 Ls, ASOS 60 Ls, WESC 65 Ls

Penfield 96Ls, Gloverall 190 Ls, Fred Perry 225 Ls, YMC 230 Ls















svētdiena, 2011. gada 1. maijs

piektdiena, 2011. gada 29. aprīlis

Espadriļļi

        Tā kā arī tajā mūsu dzīvītē vairs nav baigi stilīgi būt pārlieku samākslotam, šie lieliskie apavi stereotipizējas kā tādi chill out dzīvesveida simbols jeb populāri ir lietot vārdu "gaisīgs" Paskatoties uz šiem skaistuļiem vien vairs negribas iespringt par notiekošo apkārt, jāpaņem aliņš un lēnā garā jādodas gar jūru bez galamērķa. Ibiza Espadrill nosaukums jau vien norāda uz to, ka te nebūs nopietnas sejas vai tautiskās dejas.
              Tā kā LV ir jāpaiet laiks lai kādai jaunai , nebijušai lietai dotu nosauku pa latviski, tad šinī gadījuma es pieņemu svešvārdu un saucu par Espadriļļiem.


          Cena pat ļoti pievilcīga. 25LS un varēsi slīdēt pa festivāliem šovasar. Rakstiet vai zvanat pie durvīm.

THE GAME jaka

THE GAME kopa ar LIL WAYNE reiz dīrāja gabalu MY LIFE...pa to, ka lodes ir paņēmušas citu brāļus, bet kāpēc tās neņem mani pašu!!



Nike jaka -  65LS jānoskaita...bet tā nav kaut kāda tāla realitate


plusā kepiņš LA New era kā jau pienākas THE Game.
Pat šie melnie brāļi velkā sievu sitēju kreklus, komplektiņš   - 4 apakškrekli 16ls

staylo

Humor  - bikses , t - krekls (kopā 96Ls)
Goliath Yorker - apavi (60Ls)