trešdiena, 2011. gada 4. maijs

take your canvas bags, take you canvas bags...

  Skatoties uz šiem brīnumiem šo pavasar, man nāk prātā dziesma "Take your canvas bags".
Penfield 50 Ls, ASOS 23 Ls
Firetrap 50 Ls , Jasport Heritage 47 Ls
         Kaut gan domāti ir parasti auduma maisiņi, bet tik un tā. Canvas bags - auduma somas - vot tas ir afigeķ ku stilīgi. Bija jau japienāk dienai, kad šīs bezformīgās auduma somas (mugursomas, pleca somas, somas, ko nest turot rokā) ar siksniņu nāks atpakaļ modē, nu, kā bumerangs pa pieri šajā pavasarī. Siksniņas, kuras aizdara ar dzelzs sprādzi,  kabatu aizklājēju maliņas ir no ādas, bet parējā soma ir no auduma - sanāca neliela definīcija šitām somām, piedodiet , ja variet.
           Gan jau katram jums ir bijušas tādas līdzīgas ādas somas skolas gados, kuras pēc tam sāka nomainīt parastās mugursomas  -  viss mainās. Tagad jau ir sajūtas tādas, ka nekas smukāks par šīm auduma skaistulēm nav. Tā dzīves atziņa ir tāda, ka neko nevajag mest ārā, ja arī tas liekas kaut kas tāds, kas, nu ,galīgi ir izgajis no modes.
            Tā kā nāk vasara un nelieli pargajieni, laivu izbraucieni, festivāli, tad ir īstais laiks uzraut plecos (vēlams abos) šo auduma somu un airēt chill jeb kā Ziedonis teiktu VIEGLI. Ievērtējiet , aptuvenās cenas zem bildēm.
ASOS 30 Ls, Penfield 75 Ls
Sandqvist 110 Ls, ASOS 35 Ls

ASOS 35 Ls, Penfield 50 Ls
Reclaimed Vintage 30 Ls, Mustard 42 Ls





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru